Jubilæumsudgivelser 2019

 

Projekter

Udgivelser

Jubilæumudgivelser 2019

Jubilæums-udgivelser 2019

Året 2019 var året hvor bandet stadig hed TipToe BigBand og kunne fejre 25 års jubilæum! Det blev blandt andet fejret ved at lave 9 videoudgivelser med musik skrevet af enten nuværende eller tidligere medlemmer af bandet.

Se og nyd alle udgivelserne her

Video – Rico Feldfoss (Feldfoss Media)
Lyd og mix – Jesper Findshøj (Peak Productions)

Jubilæumsvideo 9

Vores faste trompetist og orkesterchef Hans Christian Ilskov Erbs slog stregerne til den sidste udgivelse. Hvis du ikke allerede har gættet, hvordan titlen er blevet til, så find ud af det, imens du hører nummeret her.

Jubilæumsvideo 8

November måneds jubilæumsvideo er lavet at vores faste guitarist Morten Nordal. Hør det her og få svar på blandt andet disse spørgsmål: Hvad er en kaper? Hvad er guitaristens rolle i et bigband? Er der en pirat i TipToe BigBand?

Jubilæumsvideo 7

“Fedtmand og Batmule”? Hvad er nu det for noget?? Hør vores faste Barytonsaxofonist, Ole Visby, forklare baggrunden omkring titlen og kompositionen her.

 

Jubilæumsvideo 6

Komposition nummer 6 er komponeret af Anders Ringgaard Andersen. Hvis du vil vide hvad “Synapser” er, så lyt med og hør Anders Forklare.

 

Jubilæumsvideo 5

Nummer 5 i rækken af 9 videoer er komponeret af vores faste bassist Kasper Tagel. Nyd balladen “It was you all along”, hvor Kasper selv er solist.

 

Jubilæumsvideo 4

Det nyeste medlem af TipToe BigBand hedder Michael Salling. Han har også budt ind på vores 25 års jibilæumsudgivelser og komponeret “Journey of life”, som er en buket af hvad livet byder af op og nedture. Det kommer derfor også stilistisk langt omkring – præcis som i det virkelige liv.

 

Jubilæumsvideo 3

3. nummer i rækken af vores 25 års jubilæumsvideoer hedder “Cordovan” og er komponeret Tomasz Dąbrowski. Tomasz er fast medlem af TipToe BigBand og han fik her virkelig udfordret orkesteret i en meget mere free-form stil end vi er vant til at spille.

 

Jubilæumsvideo 2

Andet nummer i rækken af 25 års jubilæumsvideoer er “Disturbance”, som er komponeret John Kristensen. John er fast medlem TipToe BigBand og vores storleverandør af big band arrangementer.

 

Jubilæumsvideo 1

Først nummer i rækken er “Sete Santos”, som er komponeret Jesper Riis. Jesper har for år tilbage været dirigent for TipToe BigBand. Vi bruger ham flittigt som arrangør og så er han også en gang i mellem stadig at finde i Trompetgruppen.