Organisation

 

Bestyrelse

Peter Zinck – 
Formand

Peter har en baggrund som ejerleder og kædechef i detailhandel. Erfaring fra ca 25 bestyrelser i såvel det private erhvervsliv som indenfor uddannelse og kultur. Uddannelse fra CBS i Strategi og ledelse samt afsætning samt Bestyrelsesuddannelse fra INSEAD og Århus Universitet.

 

Klaus Hansen –
NæstformandKlaus har gennem hele sit arbejdsliv arbejdet med kultur- og kulturerhverv, primært inden for film, tv og computerspil. Siden 2019 har Klaus været direktør for den regionale filmfond FilmFyn. Uddannet jurist.

Mette Sigaard –
BestyrelsesmedlemChefkonsulent ved FilmFyn

Har siden 1994 arbejdet på øverste ledelsesniveau med økonomi, HR, administration, organisationsudvikling og ledelsesrådgivning i kommuner og selvejende kulturinstitutioner, herunder H. C. Andersen 2005 Fonden, Odense Teater og TV2 Fyn.

Mette Sigaard har erfaring med bestyrelsesarbejde i offentlige og private organisationer og er pt. bestyrelsesleder på Odense Teater og bestyrelsesmedlem i AV Center Odense.

Susan Nørgaard –
BestyrelsesmedlemDirektør, Nørgaard & Co

Susan har gennem flere år arbejdet med strategisk udvikling og kommunikation. Hun er desuden partner i udviklingshuset Tanken 16, som målrettet arbejdet med skalering af start-up’s med internationalt potentiale.

Susan har erfaring med bestyrelsesarbejde i offentlige og private organisationer og blandt andet hos Den Fynske Bladfond, Det Fynske Kunstakademi og Noahs Global.

Malene Birkelund – Bestyrelsesmedlem


Malene er kommunikationschef hos Museum Odense. Hun har mere end 20 års erfaring fra journalistisk arbejde primært indenfor kulturområdet og bestyrelseserfaring flere steder fra, blandt andet Den Fynske Bladfond. Uddannet journalist og master i kommunikation (RUC).

Claus Chr. Koch –
Bestyrelsesmedlem

Historiker og landmand. Tidligere lektor i eventudvikling og oplevelsesøkonomi. Mangeårig aktør i kulturliv og turisme i Odense og på Fyn. Bestyrelsesmedlem i Odense Højskoleforening og frivillig i Røde Kors.

Mikkel Vig Aaggard – Orkestermedlem i bestyrelsenMikkel er basunist og dirigent. Han har været fast medlem af orkestret siden 2019. Udover at spille basun i orkestret dirigerer han også Fyens Ungdoms Bigband, og spiller i en masse forskellige sammenhænge som freelance-basunist. 

Morten Øberg – Orkestermedlem i bestyrelsen

Morten spiller saxofon, fløjte og klarinet i bandet.
Professionel musiker siden slutningen af 80’erne.
Gennem 20 år fast medlem af Aarhus Jazz Orchestra.
Desuden en lang række freelance-musiker i en lang række sammenhænge – koncerter, teater og TV.
Uddannet cand.phil. fra Syddansk Universitet.
Desuden lektor ved Det Jyske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium.

Chano Olskær
Suppleant (valgt af orkesteret)

 

TBA

S/I Odense Jazz Orchestra
Østre Stationsvej 35
5000 Odense C

Cvr.: 38374052

Strategi 2021-2024 ›

Vedtægter ›

Årsrapporter

Årsrapport 2022 ›

Årsrapport 2021 ›

Årsrapport 2020 ›

Årsrapport 2019 ›

Årsrapport 2018 ›

Organisationsdiagram