Koncerter

 

Tidligere projekter ›

Pædagogiske projekter ›

Tidligere projekter ›

Pædagogiske projekter ›

“It Takes All Kinds To Make A World”

Fredrik Lundin & Odense Jazz Orchestra

It Takes All Kinds (to make a world)” – et samarbejde mellem Odense Jazz Orchestra og saxofonisten, komponisten og arrangøren Fredrik Lundin er et pluralistisk projekt.

I titelnummeret til det nyindspillede album – en hyldest til diversitet, biologisk såvel som human – bliver elskovssangen fra den sidste overlevende hawaiianske Kauaʻi ʻōʻō-fugl til storladent desperat musik for hele orkestret og dets solister.

Som kontrast inviterer orkestrets basklarinetist os i “Walk With Me, My Friend” på en lang, kontemplativ vandretur gennem et (for det meste) fredfyldt sensommerlandskab af rislende åløb, fuglefløjt, insektsummen og vind i græs og blade.

Der er også musik til imaginære sort/hvide polske film fra 60’erne og til Mervyn Peaks´ forunderligt dystre romantrilogi, Gormenghast. Der er et hiphop-influeret klima-call to arms og en køn og behagelig koral, der vender vrangen ud på sig selv og viser sit sande, mørkt farvede indre. Der er sære instrumenter, man meget sjældent møder i bigband-sammenhæng som kontrabasklarinet, trækharmonika, flugabone og dobro, el-saxofon og synthesizers.

Dette er meget langt fra traditionel bigband-musik. Det er et bud på en ny og anderledes musik for stort orkester, hvor man kan risikere at møde det ukendte i det kendtes forklædning.

Komponist, arrangør og solist: Fredrik Lundin

 

2/2

kl. 19.30

Jive

Bygningen, Vejle

23/2

kl. 20.00

Tobaksgaarden

Assens

5/2

kl. 20.00

Musikhuset Posten

Odense