Koncerter

 

Tidligere projekter ›

Pædagogiske projekter ›

Tidligere projekter ›

Pædagogiske projekter ›

“It Takes All Kinds To Make A World”

Fredrik Lundin & Odense Jazz Orchestra

It Takes All Kinds (to make a world)” – et samarbejde mellem Odense Jazz Orchestra og saxofonisten, komponisten og arrangøren Fredrik Lundin er et pluralistisk projekt.

I titelnummeret til det nyindspillede album – en hyldest til diversitet, biologisk såvel som human – bliver elskovssangen fra den sidste overlevende hawaiianske Kauaʻi ʻōʻō-fugl til storladent desperat musik for hele orkestret og dets solister.

Som kontrast inviterer orkestrets basklarinetist os i “Walk With Me, My Friend” på en lang, kontemplativ vandretur gennem et (for det meste) fredfyldt sensommerlandskab af rislende åløb, fuglefløjt, insektsummen og vind i græs og blade.

Der er også musik til imaginære sort/hvide polske film fra 60’erne og til Mervyn Peaks´ forunderligt dystre romantrilogi, Gormenghast. Der er et hiphop-influeret klima-call to arms og en køn og behagelig koral, der vender vrangen ud på sig selv og viser sit sande, mørkt farvede indre. Der er sære instrumenter, man meget sjældent møder i bigband-sammenhæng som kontrabasklarinet, trækharmonika, flugabone og dobro, el-saxofon og synthesizers.

Dette er meget langt fra traditionel bigband-musik. Det er et bud på en ny og anderledes musik for stort orkester, hvor man kan risikere at møde det ukendte i det kendtes forklædning.

Komponist, arrangør og solist: Fredrik Lundin

 

2/2

kl. 19.30

Jive

Bygningen, Vejle

23/2

kl. 20.00

Tobaksgaarden

Assens

5/3

kl. 15.00

Odeon

Odense

1/7

kl. TBA

TBA

Cph

“The Next Good Thing”

Elever fra SDMK & Odense Jazz Orchestra

Der spilles på alle tangenter og jongleres med alle instrumenter, når Odense Jazz Orchestra tirsdag den 21. marts spiller nyskrevne værker af Syddansk Musikkonservatoriums skarpeste komponisttalenter. Koncerten, der er en del af konservatoriets Forårsfestival, er efterhånden blev en fast del af samarbejdet mellem det højt anerkendte big band og Syddansk Musikkonservatorium. Et samarbejde der er en vigtig del af udviklingen og styrkelsen af de studerendes færdigheder og kompetencer vedrørende arrangement og komposition til professionelle orkestre på højt kunstnerisk niveau.  

Du kan høre værker af Alexander Bergman, Rahel Taltis, Tobias Hald Simonsen og Apolinaras Dubakas.

KONCERTEN ER GRATIS

 

21/3

kl. 19.00

Koncervatoriets Koncertsal

Odeon, Odense

“Ghost Of A City”

Jeppe Gram & Odense Jazz Orchestra

“Ghost Of A City” – ny musik skrevet og arrangeret af den prisvindende trommeslager Jeppe Gram

Mere info TBA

 

23/6

kl. 20.00

TBA

Svendborg Jazz Festival

1/7

kl. TBA

TBA

Cph

6/8

kl. 17.00

Musikhuset Dexter

Odense Jazz Festival